PhysioArt Center - Χορός και Φυσικοθεραπεία

Προβολή Ανακοινώσεων

Γνωρίστε ειδικες τεχνικες χαλαρωσης των μυων που χρησιμοποιηθηκαν στο μήνα χορού και πλατφόρμας χορού 2010!

Νέο σεμινάριο από το Physioart Center διοργανώνεται την Κυριακή 4 Ιουλίου 2010 στο θέατρο ΠΚ Κασομούλη στο Νέο Κόσμο, με θέμα τη γνωριμία όλων των συντελεστών του χορού με την τεχνική της πίεσης και διάτασης πάνω στους μύες, που χρησιμοποιήθηκε στο "Μήνα Χορού & Πλατφόρμας Χορού 2010".

Το Physioart Center προσκαλεί χορογράφους, χορευτές, μαθητές χορού, δασκάλους χορού σε ένα πεντάωρο σεμινάριο, στο οποίο θα μπορέσετε να γνωρίσετε με την τεχνική πίεσης και διάτασης πάνω στους μύες πώς να χαλαρώνετε επιλεκτικά τους μύες που καταπονήθηκαν.

Επίσης, κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, εκτός από την εφαρμογή της τεχνικής, ο κάθε συμμετέχων θα έχει την ευκαιρία να του γίνει έλεγχος σκολιωτικής στάσης - λεκάνης - άκρου ποδός, ενώ θα του παραχθεί και ατομική θεραπεία!

Μετά το τέλος του σεμιναρίου, θα υπάρχει απελευθέρωση όλων των χορευτικών κινήσεων (όπως arabesque, attitude, plie, battement develope, turn out, releve, ανοίγματα) και επαναφορά 70% της χαμένης ελαστικότητας, δύναμης στις κινήσεις!

Η τεχνική θα εφαρμοστεί από τη φυσικοθεραπεύτρια Αδριανή Νικολαΐδου, εξειδικευμένη σε προβλήματα χορευτών.

Το μάθημα θα γίνει στο θέατρο ΠK Κασομούλη και Ρενέ Πυώ 2, πλησίον του μετρό Νέου Κόσμου την Κυριακή 4-7-2010 στις 12.00 - 17.00.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες, γι' αυτό φροντίστε έγκαιρα να δηλώσετε συμμετοχή!

Για δηλώσεις συμμετοχής ή για οποιαδήποτε απορία τυχόν έχετε, επικοινωνήστε στα τηλέφωνα του Physioart Center.

« Επιστροφή σε όλες τις ανακοινώσεις

Εγγραφή στο Newsletter

Εάν επιθυμείτε να ενημερώνεστε σχετικά με τα νέα και τις δραστηριότητές μας, παρακαλούμε συμπληρώστε παρακάτω την ηλεκτρονική σας διεύθυνση

Επικοινωνήστε μαζί μας

Φυσικοθεραπευτήριο:

Ελ. Βενιζέλου 12Α
Νέα Σμύρνη, Τ.Κ. 171 21

E-mail: info@physioartcenter.gr
Ώρες λειτουργίας:

09.00-12.00 και 15.00-19.00
κατόπιν ραντεβού

Ραντεβού στα τηλέφωνα:

210 9344233 - 6944776251